Traži

50 kom. 2 g/3 g/5 g/10 g/20 g Plastični Banke za kozmetiku Kutija za šminkanje Lonac za pohranu Transparentno Uzorak Losion za lice Kontejneri za kreme za lice Crne i bijele Kape

  • ( Naši )
  • 50.18 kn
  • 71.72 kn

Opis

Materijal: Kontejner od stiropora PS, poklopac od polipropilena PP.

Boja: Prozirna posuda sa prozirnim poklopcem.(Mi smo također prodajemo prozirni spremnik s crnom/bijelom kapom, molimo kontaktirajte nas ako vam je potrebna).

Pakiranje: 50 kom/pak. (Veličinu ste izabrali sami)

Prazne limenke(Ne Uključuju Druge)

Prodajemo prazne prozirne plastične posude za uzorke veličine 2 g/3 g/5 g/10 g/15 g/20 g okrugle limenke za kozmetiku s prozirnim poklopcima

Lagan i kompaktan, lako nositi sa sobom.

Možete ih nanositi za miješanje ili uzimanje uzoraka kozmetike, kao što su sjenila za oči, losioni, balzami za usne, kreme, masti, akril prah, pigmenti i sl

E-mail :цян.ли@unicornsoft

Radnim danima: Od nedjelje do petka

Nudimo cijeli radni dan 7/24,molim vas,nemojte se ustručavati da me kontaktirate ako imate bilo kakvih problema sa mojim proizvodom.

1. DOSTAVA ŠIROM SVIJETA. (Osim nekih zemalja i APO/FPO)

2. Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja.

3. Šaljemo robu samo na potvrđene adrese rezervacije.Adresa vaše narudžbe MORA ODGOVARATI adresu isporuke

4. VRIJEME PROLAZI USLUGA pružena od strane prijevoznika i isključuje vikendom i praznicima.Vrijeme tranzita može varirati, pogotovo u vrijeme blagdana.

5. Ako niste dobili svoju robu u roku od 60 dana od dana plaćanja, molimo kontaktirajte nas.Mi отследим slanje i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca!

6. Zbog stanja zaliha i razlika u vremenu odlučimo poslati vašu robu sa našeg prvog dostupnog skladišta za brzu isporuku.

1.Ako je proizvod neispravan ili imate bilo kakvih drugih pitanja, molimo,kontaktirajte nas u roku od 7 dana i ne otvarajte spor bez veze,vjerujemo da dobra komunikacija će dovesti do dobrih rezultata, vaše zadovoljstvo je vrlo važno za nas. 2.Ako niste zadovoljni kada dobijete svoj proizvod, molimo vratite ga u roku od 14 dana za zamjenu ili povrat novca.I, molimo vas, kontaktirajte nas prije nego što se vrati robu. 3.Ako ne možete dobiti paket u roku od 60 dana (Brazil 90 dana),mi ćemo povrat novca

1. Nudimo cijeli radni dan 7/24,molim vas,nemojte se ustručavati da me kontaktirate ako imate bilo kakav problem sa mojim proizvodom.

2. Molimo, kontaktirajte nas u roku od 30-50 dana od dana otpreme, ako nije dobio naš proizvod.U suprotnom ćemo smatrati da je roba primljena.

3. Molim vas, dajte nam priliku riješiti problem, prije nego li nam dati neutralnu ili negativnu povratnu informaciju!

4. Ako ste zadovoljni našim proizvodom i uslugom,molimo vas da ostavite nam je svjedočanstvo o 5 zvijezdama.Ako je moguće,molimo vas da ostavite nekoliko fotografija proizvoda, to će biti vrlo korisno za druge kupce.


  • Materijal: Polistiren
  • Tip proizvoda: Boce Za Višekratnu Upotrebu
  • Koristiti Za: Boca sa uljem za elektronske cigarete, tekući kapi za oči.
  • Broj komada: Kombo
  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)
  • broj modela: Kozmetički Banke Od Polistirena
  • Tehničke karakteristike: 2 g/3 g/5 g/10 g/15 g/20 g

Oznake: 3g android satovi za djecu, besplatni uzorak pametne sati, 3g f 4g sat, gledati 3g android os, android sati 3g sim wf68, uzorak plastične bočice od 7 ml, gps 3g sportski sat je vodootporan, 3g pametni mens watch, gledati android 3g sim, 3g android 60 wifi sat

Naši

Dodaj Recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Dodajte svoj pregled

  • Vaša ocjena