Traži

50 kom. 6 ml Bočica s vodom za Colu Prozirne Cijevi za sjajilo za Usne Kozmetički Sjaj Za Usne Ambalaže Kontejner na Veliko

  • ( Naši )
  • 143.10 kn

Opis

naziv moda=editor

Materijal: kako

Detaljna veličina: D25*H66.5 mm

Boce su 100% novi i visoke kvalitete.

OBAVIJEST:

1. Zbog razlike u osvjetljenju i zaslonu u boji elementa može se malo razlikovati od slike.Molimo za razumijevanje.Pobrinite se da vam ne smeta, prije nego se kladiti.

2. Molim vas, dopustite отличиям 1-5 mm-za ručno mjerenje

Hvala vam na posjeti naše priče, možemo pružiti prilagođene usluge, kao što je logotip sa svilenim pečatom ili napraviti naljepnice za etikete i šarenu kutiju, molimo kontaktirajte nas ako vam je potrebna.

Specijalizirani smo za prodaju i maloprodaju svih vrsta kozmetičkih paketa, ako vam treba još jedan proizvod koji ne možete pronaći u našoj trgovini, molimo vas, pošaljite nam fotografiju, rado ćemo vam ponuditi vam najbolje cijene uz najbolju kvalitetu.

1. Kako naručiti?

Možete direktno naručiti, cijena na alibi ispravna, kao i troškove dostave za male narudžbe.Ili možete nam poslati adresu za dostavu i broj mobitela, mi smo составим za vas link na red. (u nekim zemljama troškovi dostave može biti skupo, molimo vas da nas kontaktirate, mi ćemo provjeriti najbolji način za slanje)

2. Koliko dugo možete slati pošiljke?i kad ću ga dobiti?

Imamo ovaj proizvod na lageru, možemo poslati u roku od 2~5 radnih dana, osim ako ga nema na lageru, mi ćemo vas kontaktirati prvi put.Slanje putem express (DHL, UPS, FEDEX, TNT Aremax ) traje oko 6~10 dana na moru-30~35 dana.Ako vam je potrebna vrlo hitna pomoć, molimo kontaktirajte nas, mi ćemo vas obavijestiti troškovi dostave se zasebno.

3. Mogu li ja dobiti uzorak za isprobavanje?

Da, mi smo vrlo sretni da vam dati uzorak za testiranje, obično možemo dati 2~5 besplatnih uzoraka, ali kupac mora platiti troškove dostave.

4. Mogu li sam postaviti proizvod?što je MOQ?

A. možemo napraviti logo za ispis zaslona, nije potrebno MOQ, cijena ovisi o količini narudžbe.

B.Možemo napraviti naljepnice, papir naljepnice ili prozirnu naljepnicu od PVC-a, nije potrebna MQO.

C. možemo prilagoditi boju proizvoda ili promijeniti četkicu za štapići..., MOQ je 10.000 kom.

Da biste postavili logo, molimo vas, pošaljite nam jasnu sliku vašeg logotipa, ako imate format ai ili drugi vektorski format, koji je najbolji.


  • Materijal: Plastika
  • Mjesto podrijetla: Guangdong, Kina
  • Tip proizvoda: Boce Za Višekratnu Upotrebu
  • Korištenje: Kozmetika
  • Broj komada: Kombo
  • Obrada Površina: offset tisak
  • Kozmetički Tip: Sjaj za Usne
  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)
  • brend: Drugo

Oznake: kontejner za skladištenje hrane 180 ml, Boce s Vodom, kozmetički boce za višekratnu upotrebu, dječje ruž cola, kontejner za skladištenje hrane 25 ml, ruž hoo cola, kozmetički plastične vaze, gel-lac elite99 6 ml, boce kozmetički bambus, cola pepsi ruž za usne

Naši

Dodaj Recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Dodajte svoj pregled

  • Vaša ocjena