Traži

Umjetni Travnjak Trave Vanjski Vilinski Vrt Krajolik Simulacija Travnjak Moss Unutarnji Travnjak Balkon Umjetna Trava Paul Vrata Mat Mat

  • ( Naši )
  • 63.31 kn
  • 131.88 kn

  • Broj artikla: w181957
  • Dostupnost:Na lageru
  • shop

Opis

Umjetni Travnjak Trave Vanjski Vilinski Vrt Krajolik Simulacija Travnjak Moss Unutarnji Travnjak Balkon Umjetna Trava Paul Vrata Mat Mat

Karakteristike: 1. Visoko kvalitetni materijal: Ovaj umjetni travnjak je izrađen od visoko-kvalitetne, неядовитого, ekološki čiste plastike.A ledina je vodootporan, antifriz, i može se koristiti na otvorenom ili u zatvorenom prostoru tijekom dugog vremena, da se lako čisti.

2. Višenamjenski travnjak: prvo, umjetni travnjak od biljke se mogu koristiti za obuku pasa, umjetni travnjak travnjak za kućne ljubimce siguran za kućnog ljubimca u vašem domu.Drugo, umjetni travnjak od biljke se mogu koristiti za tepih, i to je dovoljno debeo da ga možete koristiti za trkača na travi, na sportskim terenima ili na terasama.Drugo, umjetni travnjak od biljke se mogu koristiti za vrata podnoj, lažni travnjak možete koristiti kao kuhinjski podnoj, podnoj za surfanje ili kupaonicu, podnoj za balkona.Četvrto, travnjak od umjetne trave možete koristiti za popravak mekim jastucima, možete koristiti internu i vanjsku umjetne trave kao radionica za popravak igrališta za djecu na igralištu u dvorištu, ili možete kupiti biljni pokrivač veličine.

3. Prirodan izgled: Umjetna trava ima realan izgled i ima nevjerojatne prirodne zelje cijele godine.Dakle, umjetni travnjak trave vrlo pogodna za minijaturne vrtove, lutkarskih kuća, dječje sobe, balkona, vrtova, terasa, stolovi, ukrasa za dom, kućni ljubimci i sl. Oblik i dobar kvalitet izrade čine umjetni travnjak trave potrebno predmet za uređenje mikro krajolika svojim rukama.A umjetni travnjak trave-to je mini-vrt rekvizite koji je pogodan za mali dekorativni u vrtu.

4. Jednostavnost montaže: Polaganje umjetne travnjak različitih veličina je vrlo jednostavan.Samo ga stavite kao соломенный mat ili šivati 2 podnoj slame trakom.

5. Dodatni veličina: Postoje 3 veličine za dodatni, uključujući travnjak veličine (oko)15*15*1 cm/5.91*5.91*0.39 u, ledina veličine (oko) 30*30*1 cm/11.81*11.81*0.39 unutar i na travnjaku veličine (oko) 50*100*1 cm/19.69*39.37*0.39 v.

Tehničke karakteristike(tvrtke):

Materijal: plastika, sintetičkih vlakana, флокирование

Boja: zelena

Veličina: 15*15*1 cm/5.91*5.91*0.39 u, 30*30*1 cm/11.81*11.81*0.39 u

proizvod otpremnica:

1*Umjetna Trava

Načini plaćanja:

· Možete platiti bilo koji od gore navedenih načina, i, molimo vas, рассчитайтесь u roku od 3 dana nakon postavljanja vaše narudžbe.

· Vaša uplata biti potvrđena www.maskice-emde.com.hr u roku od 24 sata, i mi ćemo obraditi vašu narudžbu, nakon što je on završen.

· Ako vaš nalog je zatvoren iz sigurnosnih razloga, vi morate podnijeti zahtjev na www.maskice-emde.com.hr.

· Povrat sredstava, izazvao je otkazivanje narudžbe, ugovor o povratu sredstava ili uz posredništvo, obradit će se odmah i obično traje oko 7-10 radnih dana doći do vašeg korisničkog računa.

Dostava i pakiranje:

· Svi proizvodi će biti provjereni i dobro upakiran prije slanja.Narudžbe će biti isporučen u roku od 2-5 radnih dana nakon završetka plaćanja.

· Težinu poštom ograničena na 2 kg. poslat Ćemo odvojeno, ako je težina veća od 2 kg.

· To obično traje oko 15-60 dana i može potrajati malo više vremena u nekom udaljenom području.

· Možete odabrati najbrži način za isporuku, ako želite da biste dobili parcelu prije, a za to će vam trebati platiti troškove dostave.

Ponovo poslati i dobiti povrat novca:

Poslat ćemo ponovo ili povrat novca, ako upućivanje će biti izgubljen, oštećen tijekom transporta ili dobiti ne tako roba.Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas, a mi ćemo vam rado pomoći.

Recenzije :

· Ako ste zadovoljni našim proizvodom i uslugom, molimo vas da ostavite nam pozitivan odgovor, mi ćemo biti vrlo zahvalni.

· Ako nešto nije tako, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite komentar, a mi ćemo pokušati učiniti sve što može da vam pomogne, dok se sve ne će biti u redu.


  • Veličina: 15*15* 1cm, 30*30*1cm, 50*100*1cm
  • funkcija 1: minijaturne vrtove, Lutkarske kuće, Vrtići, balkon, Vrtovi, terasa
  • broj modela: Zelene Umjetne Travnjake
  • Naziv: Umjetni travnjak
  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)
  • Vrsta: Имитационный moss
  • Boja: Zelena
  • Materijal: Plastika, Sintetičkih Vlakana, Stado
  • D*Š: 15x15x1 cm, 30x30x1 cm, 50x100x1 cm
  • Funkcija: tepih za obuku pasa
  • Lice: Vrata mat, Kuhinja Mat, tepih za surfanje ili kupaonica, tepih na balkon

Oznake: моховой zeleni tepih kuće, umjetne biljke папрок, tepih мохово-zelena dijete, veliki tepih s loptom, tape unija umjetnog travnjaka, umjetni travnjak autentičan, krzneni tepih u sobi, дерновая cipele magista, tepih od umjetne runo, dvorište s моховым tepih

Naši

Dodaj Recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Dodajte svoj pregled

  • Vaša ocjena