Traži

3 M za teške uvjete rada bicikl Uže za vuču Uže za vuču Remen Kuke Kombi Mountain Bike Roditelj-Dijete Rally Prijenosni Kabel Uže za vuču

  • ( Naši )
  • 33.57 kn
  • 47.24 kn

Opis

Karakteristike:

jednostavnost korištenja : Kada ste spremni da se povuče тяговый remen, jednostavno skinite петлевой remen s dva bicikla.Idealan za podizanje u gori; nije pogodan za skijanje spust.

Jednostavno povezivanje: lako Ga možete spojiti na штоку bilo kojeg bicikla, što uvelike olakšava spajanje uže za vuču žice.Čak možete ostaviti ga na bicikl, da biste brzo postavili trailer.Možete ga spojiti na vodilice sjedala буксирующего bicikla.

Snažan тяговый štap: Тяговый kabel otporan na kidanje i projektiran je za выдерживание maksimalnog tlaka.Iako je korištenje kvalitetne komponente, najlon kabel za jednostavan i praktičan za korištenje.

Pogodan za djecu i odrasle: On je vrlo pogodna za vožnju biciklom s djecom.Kada puno ljudi, djeci je lako biti gužve.Uz pomoć ovog vuču remena možete vući za sobom dječji bicikl, kad će naići na poteškoće.Ne će se tresti, a ne uđe u kolo.

Specifikacija:

Naziv proizvoda: Bicikl тяговый kabel

Materijal proizvoda: najlon + elastična traka + kopča od legure

Boja uređaja: crna, crvena, plava

Veličina proizvoda: 1,7 metara rastegnut na 3 metra

Težina proizvoda: 192 grama s pakiranjem

Veličina pakiranja: 18*12*7 cm

Pakiranje: Vrećica na pertla + vanjsko pakiranje OPP torba

paket uključuje:

Guma*1

Kopča od legure*1

Bag za pohranu*1


  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)

Oznake: kožni remen wm, zelena uže za vuču, glavni kožni remen, remen od zrnate kože, kožni remen boorui, kožni remen regaliz, kožni remen za brijanje, uže za vuču chevrolet, blokirani kravata, remen hdt 150 3 m

Naši

Dodaj Recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Dodajte svoj pregled

  • Vaša ocjena