Izjava o privatnosti

Izjava o privatnosti

Vaši podaci kod nas uvijek pažljivo zaštićeni. Sve posredovane informacije su zaštićene od pristupa treće strane, što vam osigurava bezbrižno i nesmetano poslovanje s pružateljem usluga. Ova pravila o privatnosti mogu se izmijeniti ili dopuniti u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave ili obavijesti. Korištenjem ove web stranice nakon izmijene ili ažuriranja korisnik potvrđuje da je suglasan s izmjenama i dopunama. Zaštita vaših osobnih podataka znači:


-Nikada nećemo zlouporabiti vaše osobne podatke na bilo koji način.
-Vaš kontakt i osobne podatke nećemo nikada dati bilo kojoj trećoj strani.
-Vaš kontakt i osobni podaci mogu se otkriti trećoj strani samo uz vašu dozvolu.


Sve naše online aktivnosti su u skladu s europskim zakonodavstvom (EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC i Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) i nacionalnim zakonodavstvom Republike Hrvatske (Zakon o zaštiti osobnih podataka, Zakon o elektroničkom poslovanju, itd.). Rukovanje informacijama koje davatelj dobiva o vama kada posjetite i koristite našu internet stranicu, podliježe politici privatnosti.Prikupljanje i obrada osobnih podatakaOsobni podaci su informacije koje vas identificiraju kao pojedinca: Vaše ime i prezime, e-mail ili poštanska adresa, i sl. Pružatelj usluga ne prikuplja osobne podatke, osim kada ste vi to omogućili, odnosno kad se složite s time. Trgovac će vaše osobne podatke koristiti isključivo za ispunjavanje Vaših narudžba ili za opću komunikaciju s vama. Trgovac neće posredovati vaše osobne podatke trećim stranama.Sloboda izbora Vi kontrolirate informacije koje pružate o sebi. Kad god pristupate internet stranici, općeniti, ne-osobni podaci (preglednik korisnika, broj posjeta, prosječno vrijeme posjeta na stranicama, posjećene stranice) bilježe se automatski (ne kao dio prijave). Ove informacije koristimo za mjerenje atraktivnosti naše internet stranice i poboljšanje sadržaja i upotrebljivosti. Vaši podaci nisu podložni daljnjem razmatranju i nisu otkriveni trećim stranama. Kolačići su neprimjetni dokumenti koji se privremeno čuvaju na tvrdom disku i omogućuju da naša stranica prepozna Vaše računalo kada nas sljedeći put posjetite na internet stranici. Pružatelj koristi kolačiće samo kako bi prikupio informacije koje se odnose na korištenje internet stranice. Trgovac ulaže sve svoje napore kako bi se osigurala sigurnost osobnih podataka. Vaši podaci su konstantno zaštićeni od gubitka, uništavanja, krivotvorenja, manipulacije i neovlaštenog pristupa ili neovlaštenog otkrivanja.Pravo na informacije Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi naše politike zaštite privatnosti ili kako postupamo s vašim osobnim podatcima, slobodno nam se obratite. Kontaktirajte nas na info@maskice-emde.com.hr .Biti ćete obaviješteni u skladu sa vašim zahtjevom - u pisanom obliku te u skladu s važećim zakonodavstvom - koji su podaci, ako ih ima, prikupljeni tijekom posjete internet stranice. Objavljivanje promjena Svaka promjena u našim pravilima o zaštiti osobnih podataka bit će objavljena na ovim internet stranicama. Korištenjem internet stranice korisnik prihvaća i suglasan je sa cijelim sadržajem ove politike privatnosti.

Internet i FB stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka NOVA STRANICA D.O.O. Stranice služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke. NOVA STRANICA D.O.O. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. NOVA STRANICA D.O.O. se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i spriječavanja eventualnih zlouporaba informacija.

Više o kolačićima